Welcome

We are creative.

Follow us

Over mij

Ik ben Esmee en intern begeleider in het basisonderwijs. Voordat ik dit werd, stond ik met veel plezier voor de klas. Het mooiste vond ik om op zo’n manier bij kinderen aan te sluiten, dat ze het beste uit zichzelf konden halen. Maar eerlijk: welke leerkracht wil dit nou niet! Ik vond de methodes die wij op school hadden hier niet altijd passend bij, waardoor ik besloot zelf dingen te maken én te delen met collega’s die er misschien net zo over dachten. En voilà: zo werd juf Esmee geboren.

Ik ben er even tussenuit geweest. Ik maakte namelijk een kleine uitstap buiten het onderwijs (als onderwijsadviseur en coach weliswaar, maar de kinderen zag ik niet meer frequent). Daarnaast verhuisde ik met mijn vriend naar Ede en kregen wij een zoontje: Elias. Omdat ik niet meer dagelijks met kinderen werkte en ik dichter bij die van mijzelf wilde werken, besloot ik weer terug te gaan naar waar mijn hart lag: het basisonderwijs. Ik werk nu als intern begeleider op een basisschool in Ede.

En sinds ik hier werk, heb ik ook weer de passie voor het ontwerpen van materialen ontdekt. Zo heerlijk om weer creatief bezig te zijn! Ik hoop dat je op deze website kunt vinden wat je zoekt. En anders: laat het zeker even weten!

Volg me op Instagram!