Welcome

We are creative.

Follow us

Juf Esmee’s online favorieten

Juf Esmee’s online favorieten

Ik vind het nuttig om, naast de methode, verschillende websites of werkbladen in te zetten bij het automatiseren van de verschillende spellingcategorieën. Deze links zet ik in tijdens de les, ter differentiatie of tijdens zelfstandig werken. Dan ligt de focus op inoefening. Neem eens een kijkje op de volgende sites!

Deze website is geschikt voor vrijwel alle spellingmethodes. Ook kan gekozen worden voor het oefenen van gerichte categorieën. 
Op de site zijn er spelletjes en dictees te vinden. Als leerkracht kun je tevens een account aanmaken voor de hele groep. Dit is echter niet nodig, maar is optioneel!

Spellingoefenen.nl is geschikt voor vrijwel alle spellingmethodes. Ook kan gekozen worden voor het oefenen van gerichte categorieën.
Op de site zijn er spelletjes en dictees te vinden. Als leerkracht kun je tevens een account aanmaken voor de hele groep. Dit is echter niet nodig, maar is optioneel! Ik gebruik deze website iedere dag. Hij is ideaal!

Spelletjesplein heeft verschillende spelletjes waarmee de meest voorkomende categorieën in de middenbouw geoefend kunnen worden: au/ou, ei/ij en -d of -t. De spelletjes kunnen zowel individueel als klassikaal gespeeld worden!

Op basisonderwijs.online kun je verschillende werkbladen generen per methode óf categorieën. De werkbladen kunnen individueel of in tweetallen (het bingo spelbord!) ingezet worden. Het is een fijne en makkelijke site om geschikte werkbladen te maken, passend bij je lesdoel.

Geen reactie's

Geef een reactie